Statisztikai félreértések a web alapú pókeren belül

A pókeren belüli választási lehetőségek kiterjesztésének szabályait már bemutattuk. Ma ötleteket fogunk hagyni a c-játékod fellendítésére. Fogékonyság a tartásból – Azok a kezek, amelyek nagyon ki vannak téve a kihúzásnak, sebezhetőnek nevezhetők. A sebezhető állományok jellemzően elsőbbséget élveznek a c-gaming kínálatban, még akkor is, ha az Ön gyengült frontoldala. A történelem agresszív akciót használó játékost általában azért írják le, mert a PFR egyébként PFA. A feltétel ellenére, ha a PFR-ed folytatja az agresszióját, amikor a friss flopon tétet tesz, ezt valóban jó „kiterjesztési fogadásnak” vagy „c-betnek” hívják, hogy gyorsan birtokolj.

  • A nagy kártyák mellett sokkal inkább fogunk játszani olyan nagy tétekkel, amelyekben van valami, például a K-7 ideális, a K-9 ideális, és Ön adhat egy nagyszerű 7-est, amely alkalmas a pontszámok dominálására, így hajlít.
  • Az alapvető short blind módszer jóval a rövid limites játékokon belül maradhat, az lenne, ha kisebb lenne, így meg lehet vívni a vakok csatáját.
  • Mivel a vadonatúj ász üti a tavat, nem praktikus, hogy melyik ellenfelünk játsszon egyéni dámát a méretei miatt, így most kiejthetjük KJ-t, te pedig KQ-t.
  • Nemcsak környezetbarátak lesznek, hanem hatalmas számokat gyártanak a függönyöktől, de a flop után is nehéz megtapasztalni, mint például a K5o, az A2o és a Q4.
  • Pontosan szeretné tudni, hogy a 3Bet egyesült államokbeli változata mennyire szélesebb.
  • De alapszabály, hogy az első emelés 3. lépése legyen, ha Ön is pozícióban van, és az eredeti négyszeresét javítja, ha eltekint a hírnevétől.

Ügyeljen arra, hogy tanulja meg, hogyan válasszon felfelé több potot, mégpedig úgy, hogy william hill sport nincs nagy keze, i.elizabeth. erőfeszítés nélkül blöffölni. Másképpen fogalmazva, dolgoznia kell a „lila tartomány”, azaz a saját, nem leszámolás nélküli nyereményének javításán. BTN vs BB, egyszeresen megnövelt főzőedény, flop A83r, turn további 8.

És megteheti, ha még nem szerzett egy kis tapasztalatot, sokkal könnyebb és sokkal nyerőbb, ha általában gyorsan élvezheti a nagy kezeit. Ez egy másik dolog, amelyet jelenleg fentebb kezelünk, amint hangsúlyoztuk a jó kezdeti válogatás melletti ragaszkodás jelentőségét. Minél korábbi pozíciót helyez el az asztalon, annál újabb szilárdabb játékra van szüksége. Ennek két fő oka van, mindkettő abból a tényből fakad, hogy nagyon korai hírneve alapján fogalmad sincs arról, hogy mások mit fognak előadni.

William hill sport | Mik a Cooking pot Odds Inside the Web alapú póker?

Statisztikai félreértések a web alapú pókeren belül

Végül, a kaszinó póker grafikonjai segítenek a játékosoknak abban, hogy jobban viselkedjenek az étkezőasztal mellett, és növeljék a nyereségesedés valószínűségét. Mégsem értse meg, hogy az ilyen típusú térképeket valóban nem szabad kulcsfontosságú gondolkodásra használni, és Ön dönt és hoz. Ő eszköz, és segít az embereknek tájékozottabb döntések meghozatalában, amelyek középpontjában a statisztikai hangtörvények állnak.

Passzív játék a hírnévből

A „próbálkozás előtti viselkedések” belefoglalása több változatot is tartalmazhat, és nagyon eltérő lehet valaki között. Még ha nem is olyannal van dolgod, aki erre a bizonyos területre összpontosít, kidolgozhatod azokat a stratégiákat, amelyekkel felkészítheted magad a teljesítményre. Néha élőben, egyébként online, a póker jó kipróbálása betartást, odafigyelést és az elvek pontos alkalmazását követeli meg. Másodszor, a tényleges matematika a kortárs kaszinópókerelmélet alapkövei közé tartozik, a játékelmélet alkalmazása miatt, így pókerezhet. Használja például a Red-colored Processor Pokerben végzett kutatást, amelyben a bejegyzésben korábban tárgyalt nyitási tartományt értékelem. Ezek az emberek számításai a legmodernebb algoritmusokkal játszanak, amelyek úgy futnak, hogy napokba kerüljenek a leghatékonyabb felhőalapú számítógépekhez.

Gondoljon a vadonatúj 4 méreteire

A legújabb táblákat felsoroltam, míg az alacsonyabb frekvenciájú c-choice táblákkal együtt viszonylag csökkentett c-bet-gyakoriságot garantálnak a versenyeken belül. De csak ne feledje, hogy a nagyon specifikus cikkek – közvetlen árfolyamok és lehet, hogy beletartoznak – próbálja ki a pénzért járó videojátékot. A valóban legalacsonyabb és linkelt flopok, amelyek bizonyos nagyon erős lapokat adnak az ellenfélnek, nincsenek a flop előtti emelési tartományban.

Statisztikai félreértések a web alapú pókeren belül

A 3-legjobb játékos a friss flopig sokkal erősebb diverzitással jut el, mint az első emelő, ezért egyet floppolnak, hogy kihagyják egymást, a profik hatékonyan beerősítik a flop előtti equity erényt. Ha egyszer három-beteszel a flopig, és a vadonatúj emelő telefonhívásait is távol tartja a státusztól, máris értékeltél néhány jó esélyt. Igazi, a három-licit diverzitása közös lehet, hogy azonnal elveszti őket.

Nedves, közepes flop tulajdonságai tökéletesen kapcsolódnak a Villain választékának nagy elemeihez. Saját párjainkat lefokozták, hogy segítsenek Önnek itt egyenlíteni a dos-kézben, mert az Ön kihagyott cikkei és magasabb garanciális húzásai egyre magasabbra sodródnak. A linked and you can wet flopok, például azok, akiknek sok tipikus vagy csökkentett hangja van, a legnagyobb vétkesek a tartomány előnyének megrongálásával, és arra ösztönöznek, hogy segítsenek a polarizált c-játékhoz folyamodni.

Megvédeni a saját hatalmas vakokat, amelyeknek nyolc van

Statisztikai félreértések a web alapú pókeren belül

Így az összeg nem veszi figyelembe a passzív eljárásokat, például a telefonálást, és előfordulhat, hogy sántít. Az online web alapú póker HUD (Heads-Up Screen) egy kis alkalmazás, amellyel saját riválisaid dolgait hangolhatod, és megjeleníthetsz egy vizsgálatot a monitoron. Az információ ténylegesen megmutatkozik, mivel egy lelkes átfedés áll rendelkezésre, szinte minden profi számára, a hozzájuk tartozó statisztikák felhasználásával.

A szondaválasztás gyorsabb A legmagasabb táblákért, gyakrabban a csökkentett táblákért

Valamint az is előfordulhat, hogy a közeljövőben problémái vannak, és azt is kalibrálni kell, hogy mi lesz a változatossága a nagyszerű PKO MTT-n belül, ha elkezdi variálni a szokásos élvezeteit. Tehát nem kell megőrülni, hanem egyszerűen megérteni a célt; megtalálni az igazán nyerő technikát a kiváló jutalom elnyeréséhez. Azok, akik telefonálnak, szerencsét szerezhetnek, és visszatérhet egy robusztus leosztáshoz, és nagy fejpénzt nyerhet, amely a hívást a nyerőbb alternatívává teheti.